Sandt eller falsk om gelénegle

Sandt eller falsk om gelénegle

ALT for damernes skønhedsredaktør har testet de hotte nye gelé negle,her afslører hun fordomme og sandheder om de falske forlængere. Af: Marie Brodersen.

Jeg har aldrig været særligt pjattet med kunstige negle, fordi påsætningen er hård mod den naturlige negl, og fordi lange kløer aldrig rigtigt har tiltalt mig. Men det var inden jeg blev introduceret for konceptet gelénegle af det sydafrikanske mærke Bio Sculpture Gel, som netop er kommet til Danmark. Selom det ikke umiddelbart lyder holdbart, er gelénegle en yderst stærk og naturtro løsning, som udmærker sig ved at være skånsom mod dine naturlige negle modsat andre kunstige alternativer.

Hvorfor gelénegle?

Gelénegle kan bruges af alle der ønsker en skånsom løsning inden for kunstige negle. Er du træt af at vedligeholde dine lakerede negle et par gange om ugen, så kan du få din yndlingsfarve lagt mere permanent. Gelénegle er også en optimal løsning til dig, der har ødelagte, svage eller nedbidte negle, og som gerne vil se velplejet ud, mens den naturlige negl vokser sig stærk og sund igen.

Påsætning

Før geléneglen påføres, forberedes dine negle med en manicure og behandles med plejende antibakterielle baser, som sikrer, at de trives optimalt under din gelénegl. Herefter lægges den flydende gelé på dine negle med en pensel. Første lag er transperant og beskytter din negl mod misfarvning. Det transparente lag kan også laves som en forlængelse, med en tilpasset skabelon, så du får neglene I den længde, du ønsker. Efter 2 minutters hærdning under UV-lys lægges det endelige gelélag, som skal hærde yderligere 2 minutter, inden dine gelénegle er klar.

Holdbarhed

Geléneglene holder 3-4uger, og variationerne er uanede: neglene kan laves naturlige, med fransk manicure og med permanebt farve, enten ensartet eller med div. motiver – du vælger, hvad der passer dig og dit humør. Bio Sculpture gel har over 200 gelé farver med over 100 matchende neglelakker, så du selv kan fylde ud I takt med, at neglen vokser.

Af igen

For at undgå, at du ødelægger dine egne negle, er det vigtigt, at du får geléneglen fjernet professionelt. River du geléneglen af, er der nemlig risiko for, at den tager øverste hornlag med, hvilket svækker neglen. Får du regelmæssigt skiftet dinen gelénegle, er der ingen grænser for, hvor længe du kan fortsætte med at få dem fornyet, da dine egne neglevil blive vedligeholdt og plejet samtidig.