Referencer

Referencer

Skrevet af: Christiane Schaumburg-müller TV vært, model og skuespiller.

"Jeg har arbejdet sammen med Ann Lykke lige siden min tid som vært på DR's ungdomsprogram Boogie. Vi har derefter samarbejdet på utallige model og tv opgaver -heriblandt Vild med Dans. Ann er som oftest ved min side når jeg skal på den røde løber. Hun er en af de bedste makeup artister jeg har haft glæden af at arbejde med. hun er fuld af idéer, hun forbereder sig og hun lytter, hvilket er enormt vigtigt når man som vært repræsenterer sig selv og ikke en rolle. Hun er kreativ og en fantastisk frisør. jeg har brugt Ann meget fordi hun er den bedste, og fordi hun kan få ens hud til at ligne en million og ens hår til at blive tykkere. spørg mig ikke hvordan:-) Ann er en fornøjelse at arbejde sammen med, og hendes livsglade væsen smitter af på alle omkring hende.

Skrevet af: Kåre Hjøllund Quist, Studievært, KONTANT


"Som vært på DR har jeg haft fornøjelsen af at blive sminket og klippet af Ann Lykke gennem to år. Jeg kendte ikke Ann da jeg startede på DR men det kom jeg til! Hun er nemlig en FREMRAGENDE frisør.

Men Ann klipper ikke bare som en drøm - hun er også altid sød og lydhør over for kundens besværlige ønsker - og jævnligt får vi mails fra seere der spørger; Hvor bliver Kåre klippet... I flere omgange har jeg skulle optage trailere og grafiske intro-scener der skal køre i årevis på det samme program.

Det er naturligvis afgørende at håret sidder HELT perfekt under de optagelser - de kan ikke tages om...- og det har Ann sørget for.

Selv efter Ann valgte at stoppe på DR er jeg - helt ekstraordinært og med DRs billigelse - fortsat med at blive klippet hos hende.

Når Anns kolleger sætter håret på mig i sminken før optagelse bemærker de ofte hvor godt det er klippet - med andre ord:Ann er en fremragende frisør som jeg varmt kan anbefale. I bliver ikke skuffet!".

Skrevet af: Mette Walsted Vestergaard, Studievært - TV AVISEN


"Hermed mine varme anbefalinger af make-up-artist Ann Lykke.

Ann er fagligt ekstremt kompetent, hun går til sine sminkeopgaver med stor selvtillid og ro og evner på en indsigtfuld måde at sparre venligt med sin kunde - og levere det aftalte resultat.

Hun har et øje på hver finger. Uanset hvor travlt Ann har, lader hun aldrig en vært i stikken med læbestift på tanden eller en strittende hårlok.

Hun er ualmindelig fleksibel. Jeg har oplevet lange, skønne sminkeseancer med Ann, med glamourøse resultater til følge - men jeg har sandelig også prøvet at komme ind med otte minutter til sendetid og med desperat stemme spurgt "kan vi nå noget". Jeg lignede mig selv fuldstændig den dag. Ann har det fornødne overblik til at være hurtig og effektiv, når det kræves - og grundig hele vejen rundt, når der er tid og lejlighed til det. En gave til en tv-station.

Og så skal man ikke glemme at nævne Anns usædvanlig dejlige og smittende humør. Det er ren saltvandsindsprøjtning at få lov at komme ind og sidde en halv time i Anns stol: Man går simpelthen glad og veloplagt derfra.

Med de varmeste hilsener
Mette Walsted Vestergaard

Skrevet af: Iben Maria Zeuthen, vært på "Hjerteflimmer", P3´s "Mondo" og "Ibens Harem".


"Ann er ekstremt dygtig til at skabe et afbalanceret udtryk, hvor der hverken bliver brugt for lidt eller meget effekt.

Desuden er hun virkelig dygtig til at tage højde for den enkeltes udtryk, og især hudtonen og indramning af øjne, rammes helt perfekt. Jeg har aldrig arbejdet med en makeup-artist, som jeg har følt mig så tryg hos. Både hvad angår hud, tøj og hår".

Skrevet af: Louise Dreisig, studievært på DR Sporten:


"Jeg har altid følt mig i meget trygge og professionelle hænder hos dig. Samtidig har jeg haft en fornemmelse af, at du kiggede på mig som person, når jeg var i stolen hos dig, så det ikke blev samlebåndsarbejde, men at jeg faktisk følte mig som den bedste version af mig - i hvert fald udseendes-mæssigt!"

Skrevet af: Pia Allerslev, Kultur- og Fritidsborgmester i København.

"Første gang jeg mødte Ann Lykke, var da hun lavede smukke Bio Sculpture negle på mig da jeg deltog i Vild med Dans i 2011. Det var professionelt, smukt og altid med super godt humør som ekstra bonus. Og smukke negle bliver man afhængig af - jeg gjorde i hvert fald - så jeg er fortsat med at bruge Ann til det. Det seneste år har jeg i større og større grad også følt, at jeg har haft brug for en kompetent person til at style mig, inden jeg skal til et stort arrangement, møde, en premiere eller andet, hvor det har været vigtigt for mig, udseendemæssigt at fremstå på den bedst mulige måde. Og her er Ann helt perfekt. Hun ved lige præcis, hvor lidt eller hvor meget man skal styles, for at se naturlig - og alligvel meget perfekt ud, og på en måde, hvor det holder hele dagen og aftenen med, uden man skal bekymre sig om, at man bliver til Askepot igen ved midnat. På frisørsiden har jeg også kun meget gode ting at sige om Anns talenter. Hun har en evne til at få een til at turde lidt mere, end man havde forestillet sig - og ALTID med et meget tilfredsstillende resultat. Hun lover - som alle andre frisører, jeg har mødt - at ens hår er let at sætte, når man selv skal gøre det; og i Anns tilfælde holder hun, hvad hun lover...! - den sidste del, har ikke rigtig så meget med de faglige kvalifikationer at gøre - men jeg tror ikke det er muligt, at forlade Anns salon uden samtidig at have fået en saltvandsindsprøjtning af godt humør og smil - og hvem kan ikke bruge det i en travl hverdag (-:.