Hår

Frisør

Improve your Looks by hairstylist Ann Lykke!

Hvad kan du forvente?

Du kan forvente et højt professionelt niveau, hvor kvalitet og service er i højsædet hver gang.

Stemningen i salonen er intim og hyggelig, og der er aldrig mere end én kunde i salonen ad gangen. Du har fortjent at få en personlig oplevelse og være i centrum.

Hver klipning starter med en indledende samtale hvor vi sammen afdækker dine behov og ønsker, og jeg vil komme med forslag og ideer til hvad der vil klæde dit ansigt, behov og stil bedst.

Du får en klipning der en nem at sætte, holder længe og passer til den mængde af tid du ønsker at bruge på styling i det daglige.

Der er afsat min. 60 min til en klipning, Det er din garanti for at der er tid til at være kreativ.

Hos Looks bliver du set som en helhed, og Ann Lykke forstår at se hvad der skal til for at gøre dit hår til en smuk ramme for dit ansigt, så både farve, stil, længde og fylde er nøje afstemt med hvad der fremhæver dine bedste træk.

Har du brug for et helt nyt look er dette det helt rigtige sted, ligesom du også kan føle dig tryg ved "bare" at få studset de lange lokker af en frisør der godt ved hvad 1cm er.

Hos Looks er hver klipning en oplevelse,og ingen må gå ud med følelsen af bare at være hastet igennem. Ann Lykke er perfektionist til fingerspidserne!

Jeg glæder mig til at tage imod dig!

Book online allerede nu på online booking