Ann Lykke

Ann Lykke

Hvem er jeg?


Mit navn er Ann Lykke, jeg er 32år, og indehaver af Looks.
For 12år siden fik jeg en spontan ide og tilmeldte mig makeupartist uddannelsen, blev forelsket i det, og har været i skønhedsbranchen lige siden.
Jeg arbejdede i mange år som model og fik herigennem en masse kontakter og indblik i den verden. Det gav samtidig også et rigtigt godt afkast af jobs, og så var jeg i gang.
 
Efter et par år i marken som makeup artist og hårstylist fandt jeg ud af at jeg også har en meget stor interesse for hår. Derfor tog jeg også en frisør uddannelse hos CHACHACHA.
Det er grundstenene for mit arbejds-eventyr i dag.
 
Jeg elsker mit arbejde og specielt alsidigheden af den ene dag at arbejde på TV, den næste på fotoopgave og den 3. dag have fornøjelsen af at guide en af mine søde kunder til det smukkeste hår eller makeup.
 
Gennem Looks arbejder jeg med alt indenfor makeup og frisørfaget med fokus på dit personlige udtryk. Det er min overbevisning at der skal være tid til den enkelte. Derfor vil du altid opleve at der er afsat god tid til dig. Der kræves mere indlevelse og forståelse for vores individualitet i dag, og det er vigtigt at der bliver lyttet og rådgivet korrekt. Alle kræver noget forskelligt.
 
Jeg har, siden jeg startede, arbejdet med mange forskellige fotografer, på reklamer og magasiner, og haft et par år på DR, hvor jeg har lavet alt fra TV avisen til X factor, og så har jeg lavet flere store shows som feks. Vild med dans, DANSK fashion award, og senest lavet flere teater produktioner, som Evig Ung og Mænd der hader kvinder på Nørrebro teater. Jeg elsker alsidigheden, og er overbevist om at det er det der holder mig oppe på mærkerne, og hele tiden følger med de nyeste tendenser.
 
Hos mig er der tid til nytænkning og kreativitet hver gang. Et besøg skal altid være en oplevelse.
 
Jeg finder inspiration til nye frisurer og makeup i modebranchen og i gadebilledet i ind og udland der tilpasses din personlige stil og udtryk. Jeg dygtiggør mig løbende ved at deltage på kurser, og forstår at skabe nogle spændende frisurer og Looks, du rent faktisk kan bruge i din hverdag og som ikke kræver 2 timer ekstra om morgenen. En god klipning kræver et minimum af styling.
 
Professionalisme, handlekraft, kreativitet, nytænkning, sprudlende energi og smittende humør er nogle af de kendetegn du vil opleve hos Looks.dk ved Ann Lykke