Tips til bruden

Tips til bruden

Hvad kan du gøre, for at opnå perfekte resultater?

Hud

En smuk hud er den vigtigste grundsten for en flot makeup. Derfor skal du sørge for at behandle din hud ekstra godt op til brylluppet. Den skal forkæles ekstra meget disse dage.

Det er vigtigt altid at rense og fugte huden godt igennem, så den er ren og klar, og makeuppen kan ligge sig flot. Desuden er det en god idé at bruge en fugtmaske en gang ugentligt.

Prøv feks. GloTherapeutics skønne Conditioning Milk Cleanser og Conditioning Tonic der renser huden mildt og plejende uden at udtørre. Prøv herefter den lækre og E vitamin-rige Conditioning Hydration cream for perfekte resultater.

Pas på med dybde rensende behandlinger til huden i ugen op til brylluppet, da huden er ekstra følsom i stressede situationer. Derfor kan den godt finde på at reagere med udslæt og rødmen, hvis du går for hårdt til værks.

Søvn

Sørg for at få sovet, gerne 8 timer i døgnet, specielt i dagene op til brylluppet. Skulle det glippe for dig, at du simpelthen ikke kan sove af bare spænding, så prøv Instantly Ageless – facelift in a bottle. Den fjerner både linier, poser under øjnene og mørke rande i løbet af 10min. Måske skal du dele med din kommende mand?

Læber

Husk også at pleje dine læber, så de er friske og kysseklare. Gør det med masser af læbepromade. Har du meget tørre læber der skaller kan du børste læberne med en tandbørste inden du kommer læbepromade på.

Skab dit eget rum...

Selv om tanken om at have lejligheden eller, huset hvor du skal gøres klar fyldt af veninder, forældre og børn,, så tænk dig om en ekstra gang. Mange oplever at blive stressede over at skulle forholde sig til en masse andre, når der samtidig foregår så meget inde i dem selv. Det er vigtigt at du får skabt et trygt og rart rum for dig selv, hvor du kan lade op og undgå stress. Et rum hvor du ikke skal forholde dig til andet end at blive gjort endnu smukkere og have sommerfugle i maven over alt det der skal til at ske.

Din daglige skønheds rutine i tiden op til brylluppet går altså ud på:

- At rense din hud grundigt – både morgen & aften
- At fugte din hud både morgen & aften med en god ansigtscreme
- At bruge en fugtmaske en gang om ugen
- At fugte dine læber med en dejlig læbebalsam løbende igennem dagen
- At drikke rigeligt med vand min. 2 liter dagligt