Bio sculpture gele negle

Bio sculpture gele negle

Bio sculpture gel nails

Det sundere alternativ - Smukke, sunde negle med Bio Sculpture Gel

Det er nu muligt også i Danmark at arbejde med et negleprodukt der ikke skader den naturlige negl.

Bio Sculpture der kommer fra Syd-afrika, har været på markedet siden 1988, og var de første i verden til at opfinde og markedsføre opløselig gelé til neglene samt farvede geleér til anvendelse som "permanent" neglelak, hvilket giver kvinder overalt i verden mulighed for de perfekte, langtidsholdbare negle.

Bio Sculpture findes i hele verden ( 24 lande) og er nr. 1 gele-system i lande som Japan, Canada, Australien, UK og Sydafrika.

Verden er i dag fokuseret på det helsemæssige aspekt af neglebranchen, hvad negleteknikkerne udtsætter sig for af støv og gasser og stærke kemikalier og hvad du som kunde udsættes for når vi bruger stærk primer, filer på den naturlige negl etc.

Bio Sculpture er det første neglesystem som fokuserer på at styrke den naturlige negl, - ingen stærke kemikalier, ingen filning. Bio Sculpture Gel var også den første "Soakable" gel, - en gele som kan tages bort UDEN at file den af.

Alle Bio Sculptures produkter er uden MMA, Pthalate, Toluene og Formaldehyd, til fordel for både negleteknikkers og kunders helbred.

Selve neglebehandlingen fremmer de naturlige negles tilstand, ved at styrke og beskytte dem. Gelén tørrer øjeblikkeligt under UV lys og bliver på neglen uden at slå fliser af, skalle eller miste farven. Holdbarheden på hænder er ca. 3 – 4 uger, på fødder op til 8 uger. Som noget unikt tilbyder dette neglesystem både flexible og non-flexible gelér så det er muligt at tilpasse hver neglebehandling helt individuelt efter hvad hver kunde behøver. Alle behandlingerne tilbydes på professionelle hudpleje og negle klinikker verden over, hvor både service og kvalitet hos de uddannede Bio Sculpture teknikkere er i top.

Efter 10 års succes i resten af Scandinavien, så findes Bio Sculpture nu også i Danmark.

Danskerne fortjener at vide, at der findes et produkt som kan give smukke negle uden at skade den naturlige negl.

Ønsker du at få forlænget dine negle er det meget vigtigt at du ikke klipper eller filer dem ned inden du kommer, og heller ikke runder hjørnerne på din egen negl, da det forhindrer skabelonen i at sidde fast.