Hårstylingskursus

Hårstylingskursus!

Nu har du muligheden for SELV at lære at style dit hår.

Under dette fantastiske hårstylingskursus vil du få den viden, og lære de teknikker der er nødvendige, for at kunne præsentere dig selv på en mere sofistikeret og stilet måde, så du hver dag ser helt fantastisk ud - uanset hvad dagen byder.

Lær alle hemmelighederne bag hårstyling både til hverdag og fest fra eksperten bag Looks, og bliv den kvinde du altid har drømt om at være!

Dette kursus viser dig hvordan du fremhæver din unikke skønhed gennem hårstyling. Du lærer at lave 2-4 hårstylinger, der er tilpasset din stil, dine ansigtstræk, frisure og hårtype. Du bliver herved I stand til selv at kunne sætte dit hår på en ny smart måde, hvad enten du har 10min inden du skal på job eller 45min før en festlig begivenhed.

Du lærer en masse nye teknikker du kan videreudvikle på når du kommer hjem, og helt grundlæggende teknikker indenfor hårstyling, der gør at frisuren både ser godt ud, og holder hele dagen.

Uanset om det gælder jobbet eller I fritiden, giver det et øget selvværd, og højere præstation at føle sig godt tilpas med den måde man tager sig ud på. Det kan virke uoverskueligt at skulle genopfinde sig selv hele tiden , eller overhovedet forsøge sig med hårstyling, når man aldrig rigtig har prøvet det før. Men med hjælp fra Ann Lykke bliver hårstyling en leg, og med simple teknikker bliver du selv I stand til at skabe de frisurer du altid har drømt om.

Book online allerede nu på online booking

Hårstylingskurset varer ca. 1,5 timer og inkluderer:

1. ideer til nye frisurer
2. korrekt brug af hårnåle
3. de rigtige valg af produkter
4. flette eller snonings teknikker
5. tips til anvendelse af glattejern, krøllejern osv.

Pris: Kr. 900,-