Produkter

ProdukterGloMinerals - Beauty with a higher purpose

Efter mange års arbejde med forskellige kosmetikmærker, har jeg fået et bredt kendskab og erfaring i de fleste kendte produkter på markedet og deres kvaliteter.

Jeg går højt op i kvaliteten af de produkter jeg arbejder med og hvordan de påvirker din hud. Jeg arbejder derfor med noget af markedets fineste makeup, og forsøger så vidt muligt at undgå kunstige farvestoffer, parfume og parabener.

Derfor har jeg valgt at bruge GloMinerals, GloTherapeutics og GloEssentials, ligesom jeg også forhandler disse mærker.

GloMinerals er en mineral makeup serie med unikke formula udviklet til professionelle og deres kunder. Disse avancerede formula kombinerer ingredienser af farmaceutisk renhedsgrad, naturlige højpigmenterede mineraler og kraftfulde antioxidanter.
Alle formulaene giver uovertruffen bredspektret UV beskyttelse og hjælper i bekæmpelsen af skader fra frie radikaler. glominerals tilbyder innovative nye produkter med en rig farvepalette af både de hotteste og de mest klassiske farver. Denne hudplejende mineralske makeup serie anvendes og anbefales af dermatologer, plastikkirurger og ledende hudpleje professionelle verden over.

Produkterne indeholder ingen parfume eller kemiske farvestoffer og er anvendelige for alle hudtyper, selv de mest sensitive og problemfyldte. Alle glominerals produkter er non-comedogenic så huden kan ånde, hvilket modvirker risikoen for bakteriedannelse ved tilstoppede porer. De anti-inflammatoriske ingredienser, inklusiv grøn te ekstrakt, Zink og Vitamin C hjælper til en forbedring af hudens fremtræden og tilstande som acne og rosacea præget hud.

Resultatet er overbevisende, en professionel makeup der tilfører dit ansigt en naturlig frisk glød, og understreger dine smukkeste træk.

GloEssentials

GloEssentials kollektionen indeholder en omfattende vifte af shampoo, balsam, styling- og efterbehandlings produkter, målrettet dit hårs specifikke behov for at genoprette og opretholde stærkt, sundt og skinnende hår.

Vi har gjort os stor umage med at gøre vores formula farvesikre, og sikre at de giver bred UV-beskyttelse, samt beskytter mod varme og barske miljømæssige faktorer. Vores shampoo, balsam og Repartaive Leave-In Treatment er infusioneret med det eksklusive Mineral Botanisk peptid (MBP) compleks, der kombinerer Jade pulver, gurkemeje og quinoa til at beskytte og give næring og samtidig fremme en sundere hovedbund og et sundere hår. Derudover er vores produkter fri for parabener og sulfater og indeholder det eksklusive MBP Complex

Mineral: Jade Pulver - Intenst nærerernde og fugter håret for exceptionel glans.Giver fugt-blokerende fordele der gavner håret i fugtigt klima.

Botanisk: Gurkemeje - indeholder høje niveauer af curcumin, som fremmer follicle sundheden ved at undertrykke væksten af beta one eller TGF Beta One, der spiller en rolle i  hårsækkens død. Fremme hårets tykkelse og krop og har antioxidant egenskaber.

Peptid: Quinoa - Den mest protein-tæt flad fyldt med vitaminer, mineraler og aminosyrer. Den absorberende hurtigt og dybt ind i håret brud og to svangerskabsforebyggende midler Fremme styrke, komplet spa og glans. Derudover dets fugtighedsbevarende tiltrække fugt fra luften og tilsæt konditioneringsfordele.

GloTherapeutics

GloTherapeutics er en aktiv, ren hudplejeserie uden indhold af parabener, kunstige farvestoffer, kunstige parfumestoffer og anden unødig kemi. Produkterne indeholder en hær af aktive botaniske udtræk, antioxidanter, vitaminer, mineraler mv. GloTherapeutics er innovative produkter der altid er på forkant med teknologien og de nyeste trends indenfor hudpleje.
Serien er skabt til dem der ønsker en synlig forskel i huden.

Ann lykke er uddannelses-ansvarlig for GloMinerals i Danmark og står for blandt andet for at uddanne og inspirere forhandlere i hele landet.