Makeupkursus

Makeup kursus

Nu har du chancen for at komme til at se ud som du altid har drømt om.

Få et eksklusivt makeup kursus hos Looks, der giver dig professionelle styling-fif til, hvordan du lægger den perfekte makeup.

Under dette Forrygende makeup kursus vil du få den viden og lære de teknikker der er nødvendige, for at kunne præsentere dig selv på en mere sofistikeret og stilet måde, så du hver dag ser helt fantastisk ud - uanset hvad dagen byder.

Lær alle hemmelighederne bag makeuppen fra eksperten bag Looks, og lær Ann Lykkes bedste teknikker som også jævnligt benyttes af landets kendisser.

Hos Looks får du et privat one-on-one makeup kursus, hvor du lærer om korrekt makeupvalg og påføringsteknikker.

Forestil dig at være i stand til at fremhæve dine bedste træk og kunne efterligne de hotte looks fra den røde løber eller trendy modeblade? At vide præcis hvad du skal gøre for at få dine øjne til at fremstå mere funklende, se mindre trætte ud, dække alderstegn eller hudproblemer og få makeuppen til at blive hvor den skal hele dagen!

Du kan se frem til at gå ud, fordi du er I stand til vise verden en ny frisk stil, der viser hvem du I virkeligheden er…

Kurset er sammensat og individualiseret, så du får størst udbytte af Ann Lykkes ekspertise. Du er i centrum og kan vælge at bruge din tid med din professionelle makeupartist præcis, som du ønsker. Lær alt fra naturlig dagmakeup, makeup til arbejdet eller fantastiske aften looks, som alle sammen er tilpasset din stil og behov, og med øje for hvad lige præcis du har brug for, for at kunne tage dig allerbedst ud i alle situationer,

Book online allerede nu på online booking.

Se også Hårstylingskursus eller den Ultimativ makeover!

Makeupkurset varer ca. 1,5 timer og kan blandt andet indeholde:

1. perfekt hud
2. Ansigts analyse
3. De rigtige farvevalg
4. formning af bryn og optegning
5. korrekt teknik til påføring af øjenskygge eks. smokey eyes eller globelinie teknik der fremhæverøjets form.
6. tips til forlængelse af makeuppens holdbarhed
7. de rigtige pensler til forskellige teknikker
8. tips til at reducere alderstegn

Pris: Kr. 900,-

Der ydes 10% rabat på alle køb af makeup på kurset og yderligere 5% ved køb over 800,-

Hos Looks anvendes kun markedets bedste mineralprodukter og pensler fra Glo Minerals. Ann Lykke er uddannelsesansvarlig for Glo Minerals i Danmark og underviser mange af landets professionelle makeup artister.

Dette er en fantastisk gaveidé til dig selv, eller en du holder af!