Makeover

Makeover

Den ultimative makeover!

Nu har du chancen for at update dit look, og føle dig som en ny kvinde.

Under denne vidunderlige makeover vil du få den viden og lære de teknikker der er nødvendige, for at kunne præsentere dig selv på en mere sofistikeret og stilet måde, så du hver dag ser helt fantastisk ud -uanset hvad dagen byder.

Lær alle hemmelighederne bag makeup og hårstyling fra eksperten bag Looks, og bliv den kvinde du altid har drømt om at være.

Dette kursus viser dig hvordan du fremhæver din unikke skønhed. Forestil dig at se frem til at gå ud, fordi du er I stand til vise verden en ny frisk stil, der viser hvem du I virkeligheden er… Tænk på de beundrende blikke du vil få, komplimenterne fra venner og familie og følelsen af at vide at:

"JA, jeg ser fantastisk ud, og jeg elsker hvert minut af det!"

Hvad enten det er en frokost aftale med veninderne, en gåtur med hunden, en helt særlig fest, en week-getaway, en dag på jobbet, eller en romantisk middag- kan du med denne oplevelse I bagagen, føle dig smuk og selvsikker I alle situationer.

Book online allerede nu på online booking.

You deserve to look fabulous!

Den ultimative makeover pakke varer ca. 5 timer og inkluderer:

1. Makeup kursus
2. Hårstylings kursus
3. De rigtige farvevalg
4. En klip og farve efter eget valg, der fremhæver dine bedste træk
5. Retning og farve af vipper og bryn.

Pris: Kr. 3000,-

Der ydes 10% rabat på alle køb af makeup på kurset og yderligere 5% ved køb over 800,-

Hos Looks anvendes kun markedets bedste mineralprodukter og pensler fra Glo Minerals. Ann Lykke er uddannelsesansvarlig for Glo Minerals i Danmark og underviser mange af landets professionelle makeup artister.

Dette er en fantastisk gaveidé til dig selv, eller en du holder af!