Makeup

Makeup


Beauty with a higher purpose

GloMinerals

Efter mange års arbejde med forskellige kosmetikmærker, har jeg fået et bredt kendskab og erfaring i de fleste kendte produkter på markedet og deres kvaliteter.

Jeg går højt op i kvaliteten af de produkter jeg arbejder med og hvordan de påvirker din hud. Jeg arbejder derfor kun med markedets fineste makeup, og forsøger så vidt muligt at undgå kunstige farvestoffer, parafume og parabener.

Derfor har jeg valgt at bruge Glo minerals, ligesom jeg også forhandler dette mærke.

Glominerals er en mineral makeup serie med unikke formula udviklet til professionelle og deres kunder. Disse avancerede formula kombinerer ingredienser af farmaceutisk renhedsgrad, naturlige højpigmenterede mineraler og kraftfulde antioxidanter.Alle formulaene giver uovertruffen bredspektret UV beskyttelse og hjælper i bekæmpelsen af skader fra frie radikaler. glominerals tilbyder innovative nye produkter med en rig farvepalette af både de hotteste og de mest klassiske farver. Denne hudplejende mineralske makeup serie anvendes og anbefales af dermatologer, plastikkirurger og ledende hudpleje professionelle verden over.

Produkterne indeholder ingen parfume eller kemiske farvestoffer og er anvendelige for alle hudtyper,selv de mest sensitive og problemfyldte. Alle glominerals produkter er non-comedogenic så huden kan ånde, hvilket modvirker risikoen for bakteriedannelse ved tilstoppede porer. De anti-inflammatoriske ingredienser, inklusiv grøn te ekstrakt, Zink og Vitamin C hjælper til en forbedring af hudens fremtræden og tilstande som acne og rosacea præget hud.Ingen af produkterne er testet på dyr.Resultatet er overbevisende, en professionel makeup der tilfører dit ansigt en naturlig frisk glød, og understreger dine smukkeste træk.

Ann Lykke sponsoreres og er uddannelses ansvarlig for Glo Minerals i Danmark.

køb produkterne online her