Brude

Brudepakke

Brudepakke

Alt skal være perfekt på den store dag, som du vil mindes resten af livet.
Måneders forberedelse er gået forud med invitationer, festarrangement og valg af kjole, og naturligvis skal håret og makeuppen også være perfekt.

Hos Looks er stylingen en hyggelig og stressfri oplevelse. Jeg kommer ud i dit eget hjem, i omgivelser du kender og hvor du kan slappe af.

Der er altid afsat god tid, så du kan nå at hygge dig I selskab med din mor eller veninderne, evt. få et glas champagne, og nyde at dagen handler om dig.

Styling af hår og makeup tager ca. 3 timer, og jeg anbefaler at du er færdig ca. 1 time før du skal være I kirken. Så har du god tid til at komme i kjolen, undertøjet, tage smykker på og klare de sidste forberedelser.

Bryllupspakken:

Brudemakeup og hår inkl. prøve og kørsel på sjælland.

PRIS: 3999,-

Under prøven snakker vi om hår og makeup ud fra dine ønsker, samt valg af kjole og slør. Vi sætter håret løst op og arbejder med makeuppen, indtil vi sammen har fundet den perfekte løsning. Prøven tager ca. 1 time og foregår i salonen.

Prøven foretages som oftest tæt på brylluppet. Årsagen til dette er at vi derved undgår uforudsete forandringer i hår og hud, og at det er friskt i hukommelsen for os begge, så du kan føle dig tryg. Men du bestemmer altid selv hvornår du er mest tryg ved at få lavet prøven.
50% i dipositum betales ved bestilling og de resterende 50% på bryllupsdagen.

Depositumet refunderes ikke ved afbestilling senere end 3 mdr før brylluppet.

Medbring gerne slør eller anden hårpynt, samt billeder af kjole og evt. ønsker til prøven. Det gør det lettere for mig at guide dig til de rigtige valg.

Brud og gom tilbydes yderligere behandlinger eller varekøb med 10% rabat!